Hallo weet jij nog niet zo goed wat runesofmagic voor spel is, daarmee gaan wij jou helpen.

 

Wat is runesofmagic?

 

Runesofmagic is een fantasie spel met onderandere Verschillende klassen: Rogue, Priester, Ridder, Mage, Warrior, Scout, Druoïde en Warden (een klas is wat je eigenlijk bent je kan in het spel 2 klassen kiezen)

 

Elke vijand in dit spel heeft ook een eigen kenmerk van ze nou sterk zijn of juist heel snel zijn, veel vijanden hebben een Bepaalde Koning zo iets noem je in het spel elite.

 

Het Doel van het spel

 

Eigenlijk kan je het zelf bepalen doel in het spel bijvoorbeeld wil jij de sterkste van het spel zijn maar het kan ook bijvoorbeeld dat jij de rijkste van het spel wil worden het is wat je zelf wil.

 

Monsters

 

Er zijn heel veel verschillende monsters in runesofmagic, ieder monster heeft iets anders zoals: dragonfly (dat is een soort van reuzen libellen) die kan vliegen enz.. .. .. enz.. .. ..

 

Questen

 

Er zijn iets meer dan 1600 Questen Vaak zijn ze aangepast op jouw lvl, je hebt 2 soorten Questen een doorlopende (dat is dat de opdracht Gever telkens een nieuwe quest voor je heeft) en Enkele Questen (het zegt het al een beetje de opdracht Gever heeft maar één quest voor je)

 

Begrippen

 

Bijvoorbeeld: dat is een niveau aanleg.

Resources: Grondstoffen voor je Guild (Gilde)

Rune: magische Steen.

Elite: Koning (bijvoorbeeld bobsitan hij is de koning van de Wolven)

Quest: een opdracht van iemand in runesofmagic.

 

Voor vragen Meld het in ons gastenboek.